Nieuwe Uitgaven Fictie

Wekelijks komen er nieuwe boeken in onze winkel, door ons met zorg geselecteerd uit de duizenden titels die worden uitgebracht.

Om u op de hoogte te houden publiceren we periodiek de nieuwste uitgaven. We onderscheiden: Fictie, Non-Fictie en Kinderboeken.

Auteur Titel Prijs Opmerkingen
Bernhard Schlink De kleindochter € 24,99 Verhaal van een grootvader die een voorheen onbekende kleindochter wil redden uit een rechtse dorpsgemeenschap in Oost-Duitsland.
Andrea Abreu Ezelsbuik € 23,50 Tijdens een broeierige zomer schuimen twee pubermeisjes de straten van een vervallen dorpje af, hoog in de bergen van Noord-Tenerife.
Jutta Chorus Alma’s dochters € 26,99 Aan de hand van brieven, dagboeken, foto’s en gesprekken haalt Jutta Chorus vijf bijzondere vrouwen uit de schaduw in één meeslepende familiegeschiedenis.
Oksana Zaboezjko Mijn langste boektournee € 19,99 Een mix van persoonlijke verhalen en maatschappelijke beschouwing van de auteur omtrent de Russisch-Oekraïense oorlog.
Paolo Giordano Tasmanië € 24,99 Een levendige, gevoelige roman over het leven van een man die geconfronteerd wordt met twijfels en verleidingen.
Jonathan Coe Bournville € 24,99 Een geschiedenis van het naoorloge Engeland vanuit het perspectief van een gewone familie in Bournville, nabij Birmingham.
Katherine J. Chen Jeanne € 22,99 Een historische roman over het leven van Jeanne d’Arc.
Jaap Scholten Drie zakken dameskleding, twee cakes Kyiv en een sniper € 22,99 Een persoonlijk logboek en uniek verslag van de onwaarschijnlijke moed, veerkracht en eensgezindheid die de oorlog bij de Oekraïners heeft losgemaakt.
Josua Ossendrijver Sporen van gebruik € 26,95 Een meeslepende psychologische roman gesitueerd in Rotterdam in de periode tussen 1912 en 2022.
Kader Abdolah Wat je zoekt, zoekt jou € 25,00 Een drieluik over het leven van Rumi: een novelle over zijn leven, met daarbij negentig gedichten en vijftig verhalen van hemzelf vertaald naar het Nederlands.