Nieuwe Uitgaven Fictie

Wekelijks komen er nieuwe boeken in onze winkel, door ons met zorg geselecteerd uit de duizenden titels die worden uitgebracht.

Om u op de hoogte te houden publiceren we periodiek de nieuwste uitgaven. We onderscheiden: Fictie, Non-Fictie en Kinderboeken.

Auteur Titel Prijs Opmerkingen
Jeffrey Archer Een oogje dicht € 21,99 William Warwick heeft een gevaarlijke nieuwe opdracht: undercover gaan om corruptie bij de Londense politie aan het licht te brengen.
Patricia Cornwell Kroongetuige € 21,99 Hoofdpatholoog-anatoom Kay Scarpetta is met veel tegenzin kroongetuige in een sensationeel moordproces wanneer ze schokkend nieuws ontvangt.
Anthony Passeron Slapende kinderen € 21,99 Het verhaal van een slagersfamilie op het Franse platteland, die begin jaren tachtig op brute wijze wordt geconfronteerd met een nieuwe ziekte: aids.
Marc Cameron Tom Clancy, Commandocentrum € 24,99 Hoe schakel je de best beveiligde man ter wereld uit? Het antwoord is even simpel als schokkend: je kidnapt de first lady.
Michel Houellebecq Vernietigen € 29,99 De achtste roman van Frankrijks onbetwiste sterschrijver.
Homme Eernstma Roman Hagois € 22,99 Een inkijk in de vooroorlogse sfeer aan het Haagse hof en het leven van de landadel, een wereld die volstrekt gescheiden leefde van de maatschappij.
Raoul de Jong De grootsheid van het al € 17,50 Op een dag vertrekt de auteur van huis en begint aan een lange voettocht. Zijn belevenissen onderweg zijn amusant, treurig, verrassend, angstwekkend, rauw – zoals het digitale leven nooit kan zijn.
Margaret Atwood Besjes in het bos € 23,99 Zeven ontroerende korte verhalen over een echtpaar op hun reis door het leven, over de grote en kleine momenten die hun bijzondere liefde bepalen.
Maral Noshad Sharifi Citroeninkt € 22,50 Een boek over opgroeien tussen de uitersten van Nederland, over je weg vinden in een wereld die voor anderen lijkt gebouwd.
J.J. Voskuil Capitulatie € 39,95 De dagboeken in de periode van 1955-1965.