Nieuwe Uitgaven Fictie

Wekelijks komen er nieuwe boeken in onze winkel, door ons met zorg geselecteerd uit de duizenden titels die worden uitgebracht.

Om u op de hoogte te houden publiceren we periodiek de nieuwste uitgaven. We onderscheiden: Fictie, Non-Fictie en Kinderboeken.

Auteur Titel Prijs Opmerkingen
Carry Slee Zijn jongen € 23,99

Een liefdevolle terugblik van de schrijfster op haar onstuimige kindertijd.
David Baldacci Staatsgeheim  

€ 24,99

 

Wederom is er een rol weggelegd voor Travis Devine, die een moord moet oplossen.
Een laptop met veel gevoelige informatie kan talloze agenten in gevaar brengen, als de moord niet wordt opgelost.
Robert Vuijsje Maak de wereld beter € 20,00 Na het overlijden van zijn moeder gaat Robert Vuijsje op zoek naar hoe het verder moet, nu ze er niet meer is.
Jean-Marc van Tol Buat € 29,99 Het tweede deel van een trilogie rond Johan de Witt. Dit boek speelt zich af in 1666 en beschrijft het fascinerende levensverhaal van diens schoonzoon: ritmeester Buat.
Eeuwige almanak € 17,50 Voor elke dag een verrassend puntgedicht of verklarend vers van de beste taaltovenaars van het land.
Arnon Grunberg Bij ons in Auschwitz € 20,00 Grunberg koos de veelzeggendste verhalen uit zijn bloemlezing van internationale kampliteratuur en schreef een inleiding bij deze getuigenissen.
Margot Ros & Jeroen Kleijne Agaath gaat viraal € 22,99 Agaath (79) is op het spoor van haar zoon, die zij als baby ter adoptie moest afstaan. Karim (19), haar beste vriend heeft haar hierbij geholpen, MAAR op voorwaarde dat zij hem helpt met een muzikaal project. Dat project zet beide levens volledig op zijn kop.
Martha Hall Kelly De gouden duiven € 24,99 Dit boek gaat over het lot van nazivluchtelingen na de Tweede Wereldoorlog en over miskende vrouwelijke spionnen die tot het uiterste gingen om nazi’s voor het gerecht te slepen.
Anne Stern Drie dagen in augustus € 22,99 Meeslepende roman over liefde, chocolade en ondernemers op “Unter den Linden” tijdens de Olympiade in Berlijn in 1936.
Loren Snel Muze € 22,50 Dit boek gaat over hoe samen te zijn met een ander en intussen trouw te blijven aan jezelf.