Nieuwe Uitgaven Fictie

Wekelijks komen er nieuwe boeken in onze winkel, door ons met zorg geselecteerd uit de duizenden titels die worden uitgebracht.

Om u op de hoogte te houden publiceren we periodiek de nieuwste uitgaven. We onderscheiden: Fictie, Non-Fictie en Kinderboeken.

Auteur Titel Prijs Opmerkingen
Philippe Claudel Schemering € 24,99 De plaatselijke priester van een ingedut Midden-Europees dorp wordt dood aangetroffen. De moord veroorzaakt een schokgolf door de gemengde gemeenschap van christenen en moslims.
Karl Geary Juno en Legs € 22,99 Een onvergetelijk verhaal over twee buitenbeentjes uit een arbeiderswijk in Dublin, tijdens de roerige jaren 80.
Lucy Fricke De diplomate € 22,99 In dit boek wordt de lezer meegenomen naar de intrigerende wereld van de diplomatie, naar het spanningsveld tussen de regels van het spel en de stem van het hart.
Harald Jähner Hoogteroes € 34,99 Harald Jähner verhaalt over Duitsland en de Duitsers tijdens het interbellum en beschrijft de vele culturele veranderingen die plaatsvonden.
Colombe Schneck De Parijse trilogie € 22,99 Colombe Schneck, telg uit de Parijse bourgeoisie, beschrijft op elegante, onopgesmukte wijze haar steeds veranderende relatie tot haar lichaam, en dus tot de wereld, in verschillende fases van haar leven.
T.I. Lowe Onder de magnolia € 22,99 Een familiedrama in het zuiden van de VS in de jaren tachtig.
Claire Daverley Tot diep in de nacht € 24,99 Een tragisch en tegelijkertijd hoopvol liefdesverhaal over twee mensen die elkaar als tiener hebben ontmoet en elkaar grootste liefde blijven.
Erwin Mortier Glorie en Heerlijkheid € 24,99 Een verzameling korte verhalen van Erwin Mortier.
Catharina Botermans De zoon van Machiavelli € 22,99 Een meeslepende historische roman over de zoon van Machiavelli die zijn vader moet opvolgen in het stadsbestuur, ook al voelt hij zich hier op geen enkele manier toe aangetrokken.
Leo Pleysier Klokgelui € 20,99 Een roman waarin een toneelgordijn van gepraat wordt opengetrokken om het verborgen drama van een vereenzaamd koppel te tonen.