Nieuwe Uitgaven Fictie

Wekelijks komen er nieuwe boeken in onze winkel, door ons met zorg geselecteerd uit de duizenden titels die worden uitgebracht.

Om u op de hoogte te houden publiceren we periodiek de nieuwste uitgaven. We onderscheiden: Fictie, Non-Fictie en Kinderboeken.

Auteur Titel Prijs Opmerkingen
Hilary Mantel Voorbij het zwart € 32,50 Een boek over een listig medium dat door Engeland toert, vol macabere humor en duistere geheimen.
Ewa Maria Wagner Hotel Goldberg € 21,99 Pianiste komt erft een vermogen en een hotel in Silezië en ontdekt daar het schimmige verleden van haar eigen familie.
Hylke Speerstra Testament van de ziel € 24,99 Twee oudere Friese mannen, de één opgegroeid op het Friese platteland, de ander op de Canadese prairie, worden vrienden en schrijven samen hun levensverhaal op.
Cynan Jones Alles wat ik vond op het strand € 19,50 Een roman over een man die vechtend om te leven, lief te hebben en te aarden steeds verder wegdrijft van de liefde naar de donkerste randen van het mens-zijn.
Saskia Filipenko0 Hetze € 21,99 Verhaal van journalist Anton Kwint die het opneemt tegen een oligarch die geen genade kent.
Stéphanie Hoogenberk We hebben het over je gehad € 20,00 Literair debuut over Stéphanie’s ervaringen met allerlei soorten van vriendschappen.
Ian McEwan Lessen € 27,50 Ian McEwan weet het leven van zijn hoofdpersoon Roland moeiteloos te verweven met de grote gebeurtenissen uit onze recente geschiedenis.
Christophe Boltanski Levens van Jacob € 22,99 Roman over het leven van Jacob B’chiri aan de hand van de 369 zelfportretten achtergelaten in een fotoalbum.
Frans Lasès Het is gezien € 29,90 Observaringen van televisiemaker Frans Lasès van 2015-2022.