Nieuwe Uitgaven Fictie

Wekelijks komen er nieuwe boeken in onze winkel, door ons met zorg geselecteerd uit de duizenden titels die worden uitgebracht.

Om u op de hoogte te houden publiceren we periodiek de nieuwste uitgaven. We onderscheiden: Fictie, Non-Fictie en Kinderboeken.

Auteur Titel Prijs Opmerkingen
Wilfried de Jong Schwung € 21,99 Tien aanstekelijke, aan muziek gerelateerde verhalen verteld door Wilfried de Jong.
Yoko Ogawa Het onvergetelijke jaar van Tomoko € 24,99 Een prachtige roman over alle losse identiteiten binnen een grote familie, over klasseverschillen en over het naoorlogse Japan.
Antonio Scurati M € 24,99 Historische roman gesitueerd in fascistisch Italië in de periode van 1938 tot 1940.
John Steinbeck Cannery Row € 25,00 Dit boek speelt zich af gedurende de Grote Depressie in de Californische stad en beschrijft de belevenissen van een aantal zonderlinge types.
Kevin van Vliet Bobbejaanskloof € 20,99 De hoofdpersoon reist naar een godsvruchtig dorp in Zuid-Afrika om een hem nagelaten kist op te halen. Hij ontmoet er een zonderlinge figuur die hem terugvoert naar zijn jeugd op de Veluwe.
Jan Vantoortelboom Mauk € 22,99 Mauk is het verhaal van een oude, zieke man die vastzit in de traumatische jeugdherinnering aan zijn vader, maar er door zijn vervormde verbeelding toch in slaagt zich staande te houden.
Colette Claudine op school € 25,50 Claudine, een vijftienjarig meisje in haar eindexamenjaar, raakt verstrengeld in een driehoeksverhouding met haar docenten.
Schimmenrijk Rosita Steenbeek € 23,99 Na de dood van haar vriend Lorenzo begint Lisa aan een avontuurlijke tocht in het land van de Etrusken om zijn raadselachtige dood op te helderen.
Ursula K. Le Guin Lavinia € 22,99 Een liefdesverhaal gesitueerd in het antieke Italië: een prinses wordt uitgehuwelijkt aan een plaatselijke koning maar haar hart ligt bij Aeneas van Troje.
Margaret Kennedy Picknick bij maanlicht € 24,99 Op een zomernacht stort een klif neer op een hotel aan zee. Zeven van de bijna twintig gasten komen om, maar wie ligt begraven onder het puin en wie niet?