Nieuwe Uitgaven Non-Fictie

Wekelijks komen er nieuwe boeken in onze winkel, door ons met zorg geselecteerd uit de duizenden titels die worden uitgebracht.

Om u op de hoogte te houden publiceren we periodiek de nieuwste uitgaven. We onderscheiden: Fictie, Non-Fictie en Kinderboeken.

Auteur Titel Prijs Opmerkingen
Sarina Wiegman What it takes € 22,99 Eén van de succesvolste coaches in de voetbalgeschiedenis, die zowel het Nederlands als Engels vrouwelijk voetbalteam naar historische overwinningen heeft geleid.
Femke den Hertog Hidden Cities Nederland € 24,99 Vijftien stedentrips in eigen land, vlakbij de natuur met tips over bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden.
Lenna Omrani Every day vegan in 30 minuten € 24,99 Zestig heerlijke veganistische recepten. Snel, simpel en heel lekker!
Willem Diepraam De jaren 70 € 28,50 Wie herinnert zich niet dit bewogen decennium van de vorige eeuw? Nu uitgebreid te bezichtigen aan de hand van vele foto’s uit binnen- en buitenland.
Josephine Rombouts Opmerkelijke vrouwen € 24,99 In Opmerkelijke Vrouwen verdiept de schrijfster zich in levens van vorstinnen en kokkinnen, wetenschappers en ondernemers die onmogelijke hordes moesten nemen om tot uitzonderlijke prestaties te komen.
Jos Gabriëls De man met de witte tulband € 39,90 Deze man was de lijfknecht en lijfwacht van Napoleon. Door hem zien wij Napoleon in zijn dagelijks bestaan binnen en buiten de paleismuren. Fascinerend!
Adam Rutherford & Hannah Fry Alles, iedereen en het universum € 21,50 Deze twee wetenschappers tackelen wezenlijke vragen. Ze doen dat door ons mee te nemen op een humorvolle reis. De uitkomst is dat de kosmos bizar is en de mensen extreem vreemd maar er valt nog best wel wat van het leven te begrijpen.
Patrick van IJzendoorn Greenwich € 23,95 Deze Volkskrant correspondent woont al 20 jaar in Londen en hij heeft veel verhalen geschreven, over diverse gebeurtenissen. Nu gebundeld.
Diverse auteurs Ons koloniale verleden in 50 voorwerpen € 49,99 Een nieuw en verhelderend beeld van onze koloniale geschiedenis.
Dick de Vos Canon van de Nederlandse natuur € 29,95 Vijftig karakteristieke planten en dieren van Nederland