Nieuwe Uitgaven Non-Fictie

Wekelijks komen er nieuwe boeken in onze winkel, door ons met zorg geselecteerd uit de duizenden titels die worden uitgebracht.

Om u op de hoogte te houden publiceren we periodiek de nieuwste uitgaven. We onderscheiden: Fictie, Non-Fictie en Kinderboeken.

Auteur Titel Prijs Opmerkingen
Max Nieuwdorp Wij zijn onze hormonen € 22,99 In dit fascinerende boek wordt de macht van onze hormonen op alle vlakken en in alle levensfasen beschreven.
Diverse auteurs Een blijvend bezit € 29,99 Het mooiste uit de klassieke literatuur, voor de lezers van nu.
Lorenz van Doornen Het elektrisch paradijs € 34,99 De komst van stroom en de transformatie van het huiselijk leven.
Janina Ramirez Femina € 35,00 Een nieuwe geschiedenis van de Middeleeuwen, via vrouwen die daaruit geschrapt zijn.
Orlande Figes Het verhaal van Rusland € 29,99 Ideologieën en mythes in duizend jaar Russische geschiedenis
Ananyo Bhattacharya De man uit de toekomst € 29,99 Een schitterende biografie van een van de briljantste, onvoorspelbare en uiteindelijk gevaarlijke wiskundigen van de 20ste eeuw.
Judith Koelemeijer Etty Hillesum Het verhaal van haar leven € 34,95 De meeslepende geschiedenis van een jonge, gepassioneerde vrouw die ook onder de meest gruwelijke omstandigheden trouw bleef aan haar idealen en zichzelf.
Linsey Fitzharris Gezicht van de 1ste Wereldoorlog € 29,99 Het buitengewone verhaal van de baanbrekende chirurg Harold Gilles die de eerste stappen zette richting de moderne plastische chirurgie.
Richard de Nooy Verraad op Huize Zwaluwenburg € 22,99 Richard zocht de waarheid achter de oorlogsverhalen van zijn moeder Thea, leerling-verpleegkundige in de psychiatrische inrichting voor vrouwen en meisjes op de Veluwe.
Serhii Polkhy De poorten van Europa € 29,99 De geschiedenis van Oekraïne. Hét boek om te lezen over de achtergronden van de huidige oorlog.