Nieuwe Uitgaven Kinderboeken

Wekelijks komen er nieuwe boeken in onze winkel, door ons met zorg geselecteerd uit de duizenden titels die worden uitgebracht.

Om u op de hoogte te houden publiceren we periodiek de nieuwste uitgaven. We onderscheiden: Fictie, Non-Fictie en Kinderboeken.

Auteur Titel Prijs Opmerkingen
Edward van de Vendel De restjes van de zon € 18,99 Het is herfst en donker in het bos. Een groepje dieren vraagt zich af waar de zon is gebleven en gaan op onderzoek uit naar de restjes van de zon.
Kim Merel Het beesten-binnenste-buiten-boek € 14,99 Een leuk informatief boek over de binnenkant van dieren.
Rick de Haas Midwinternacht € 16,99 Prachtig verhaal over een oma die samenwoont met 5 spookjes en wacht op de familie die op bezoek komt.
Thedor Keizer Mevrouw Sinterklaas € 18,99 Kun je als meisje ook Sinterklaas worden? Luusje en haar broer Nick gaan op onderzoek uit en komen veel verrassingen tegen.
Gareth Moore Geheugen games voor kids €  9,99 Een heerlijk spelletjesboek waarmee je je geheugen op verschillende manieren kunt testen.
Maren Stoffels Doolhof game € 15,99 Een spannend boek over vrienden die het Doolhof Game spelen. Alles gaat goed totdat één van de vrienden verdwijnt. Spel of echt?
Marjon Hoffman Nooit denken dat rijk worden makkelijk is! € 14,99 Floor en Margreet hebben een geniaal plan: zelfgemaakte sieraden verkopen vanuit hun eigen webshop! Dit blijkt echter niet zo makkelijk als ze hadden gedacht.
Rutger Vink & Thomas Grinsven De avonturen van Rutger, Thomas en Paco: Het Pretpark € 17,99 Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een heel bijzonder pretpark: Pacoland! Als ze in de grootste achtbaan ter wereld zitten en steeds sneller gaan, staan ze voor een wel heel grote verrassing…
Jolien Janzing Atta € 15,99 Atta is een elfjarig meisje dat leeft in de oertijd. Ze heeft er genoeg van om bessen te verzamelen, ze wil op jacht! Ze sluipt achter de jagers aan, maar haar avontuur krijgt een andere wending dan ze verwacht…
Bette Westera & Naomi Tieman Wil je mijn kamer zien? € 17,99 Dit huis heeft achttien kamers en je mag ze allemaal zien. Hier is plaats voor iedereen, van zwangere mama’s tot broedende meesjes en van appende opa’s tot walrussen zonder zwemdiploma.